José

,,

Vriendelijk, behulpzaam en een kopje thee zijn de ingrediënten die maken dat dat deze studio zeker het bezoeken waard is. Nagels zijn mooi en vakkundig gelakt!

Anja

,,

Top! Ben heel blij met mijn keurig verzorgde nagels en lak. Gastvrij en zeer bekwaam!

Loes

,,

Lindy werkt heel nauwkeurig en netjes. Het resultaat was dan ook prachtig. ‘k Ben er heel blij mee. Aanrader!

Herma

,,

Prettig ontvangen, nagels zijn goed verzorgt en zien er mooi uit.

Yvonne

,,

Met zorg en aandacht zijn mijn nagels gemanicuurd en van gellak voorzien, prijs, kwaliteit uitstekend. Daar mogen (sommige) andere nagelsalons een voorbeeld aannemen, daar sta je na 30 minuten weer buiten, en zijn de prijzen buitensporig.

Ria

,,

Was makkelijk te vinden. goeie uitleg en er wordt keurig en hygiënisch gewerkt. Zeer tevreden, heb gelijk weer een afspraak gemaakt.

Ingrid

,,

Ik had een gezichtsmassage nog nooit eerder gekregen, dus ik was erg benieuwd wat mij te wachten stond. Ik had echter niet kunnen denken dat het zó lekker zou zijn. Ik ging op een ontspannen manier liggen met een knierol onder mijn knieën en kreeg een warme grote handdoek over mij heen gelegd. Toen begon […]

Nik

,,

Een leuk verhaaltje

Janny

,,

Ik ben al een aantal keren bij Lindy geweest voor een heerlijke massage. Ook heb ik wel eens een andere massagesalon geprobeerd, maar ik heb er niet een kunnen vinden die zo’n goede massage geeft als Lindy. Alle spieren worden los gemasseerd en het is heerlijk ontspannen. Ik ga geen andere salon meer proberen en […]

Aalt

,,

Graag wil ik mijn ervaring delen die ik had tijdens de ontspanningsmassage bij Simply Relaxed. Lindy geeft je gelijk een gerust gevoel als je binnenkomt in haar mooie salon, deze heeft ze gecombineerd met haar nagel studio. De ruimte is aangenaam verwarmd, dit is als je ligt op de massagetafel wel fijn. Lindy voelt heel […]

Corin

,,

Heerlijke massage. Vraagt steeds of het nog goed voelt ( en dat doet het !!!). Alle rug en nek spieren hebben weer aandacht gehad en zijn weer soepel. Volgende afspraak staat ook al.

Janny

Ik ben al een aantal keren bij Lindy geweest voor een heerlijke massage. Ook heb ik wel eens een andere massagesalon geprobeerd, maar ik heb er niet een kunnen vinden die zo’n goede massage geeft als Lindy.

Alle spieren worden los gemasseerd en het is heerlijk ontspannen. Ik ga geen andere salon meer proberen en maak nu steeds een afspraak bij Lindy, want bij haar krijg ik de behandeling die fijn en goed voelt!

Aalt

Graag wil ik mijn ervaring delen die ik had tijdens de ontspanningsmassage bij Simply Relaxed. Lindy geeft je gelijk een gerust gevoel als je binnenkomt in haar mooie salon, deze heeft ze gecombineerd met haar nagel studio. De ruimte is aangenaam verwarmd, dit is als je ligt op de massagetafel wel fijn.

Lindy voelt heel goed de punten aan waar spanning op zit, ik wist niet dat ik ze had maar zij vind ze. Zij gaat gestructureerd alle spieren langs en geeft hierdoor een zeer ontspannend gevoel. Na de behandeling voelde ik mij heel erg uitgerust en zeer tevreden over de behandeling.

Zeker een aanrader om het toch eens te proberen!

Ingrid

Ik had een gezichtsmassage nog nooit eerder gekregen, dus ik was erg benieuwd wat mij te wachten stond. Ik had echter niet kunnen denken dat het zó lekker zou zijn. Ik ging op een ontspannen manier liggen met een knierol onder mijn knieën en kreeg een warme grote handdoek over mij heen gelegd.

Toen begon zij mijn gezicht in alle rust in lange strijkbewegingen vanuit het midden naar de zijkant, van mijn voorhoofd tot aan mijn kaaklijn te masseren. Niet zomaar oppervlakkig de huid aanraken, maar echt de diepe onderliggende spieren één voor één masseren. Ik was mij er tot op dat moment niet van bewust dat een gezicht zoveel spieren heeft! De boog rondom mijn wenkbrauwen was erg gevoelig. Een teken van stress aldus de zeer deskundige Lindy. En dat klopte! Echter toen zij er voor de tweede keer overheen ging voelde het al een stuk beter aan.

Een half uur lang heeft zij zo mijn gezicht gemasseerd. Mijn huid en spieren voelden helemaal ontspannen en goed doorbloed aan. Zelfs de dag daarna voelde mijn gezicht anders aan dan daarvoor. Ik kan massages bij Simply Relaxed dan ook zeer aanbevelen. Lindy is een vriendelijke en deskundige jonge vrouw die goed weet wat ze doet.