Wanneer is IBX de oplossing voor uw nagels?

Heeft u..

  • Last van gespleten nagels?
  • Nagels met groeven?
  • Nagels die snel inscheuren of afbreken?
  • Zwakke nagels die de groei belemmeren?
  • Een trauma nagel (na een ongeluk)?
Dadi Oil

Daarnaast is IBX ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd gellak gebruikt,
maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn.
IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de gellak beter blijft zitten.

IBX

Prijslijst

Een IBX behandeling herstelt de beschadigde nagels, verstevigt zwakke nagels, en beschermt kwetsbare nagels. Deze behandeling maakt jouw natuurlijke nagels sterker. IBX vormt geen laag op de nagel, maar dringt door in de nagel en daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Het product is kleurloos en dus onzichtbaar op de natuurlijke nagels.

IBX 1

IBX kickstart kuur | 3x 30 minuten
(inclusief een flesje Dadi’Oil 3.75 ml en een vijl)

IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Totaal drie IBX behandelingen, welke elke week achtereenvolgend plaatsvinden. De data worden vooraf ingepland.

IBX startbehandeling | 30 minuten

IBX strong treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Te vergelijken met de behandelingen in de kickstart kuur.

IBX vervolgbehandeling | 20 minuten

IBX treatment, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, losse velletjes verwijderen, nagelriemolie en handcrème.

Deze behandeling is ideaal voor het voortzetten van de IBX Kickstart kuur of ter bescherming van de natuurlijke nagel voor het aanbrengen van een gellak.

IBX boost gel behandeling | 45 minuten

De IBX Boost gel behandeling bestaat uit een IBX vervolgbehandeling en het aanbrengen van een speciale IBX gel op de natuurlijke nagel. Hierdoor worden jouw nagels extra verstevigd.

IBX boost gel nabehandeling | 60 minuten

De IBX Boost gel nabehandeling bestaat uit een IBX vervolgbehandeling en het opvullen van de uitgroei met de speciale IBX gel.

€70,-

€25,-

€21,50

€30,-

€35,-

IBX 2
IBX-behandeling-5

De Behandeling

Intake

Welkom! Leuk dat jij jouw nagels laat verzorgen met een IBX behandelingen bij Simply Relaxed in Swifterbant! Neem plaats en laat je inspireren door de omgeving. In de tussentijd zal ik voor jou een heerlijke cappuccino of een kopje thee klaarmaken. Liever een fris drankje? Geen probleem, wordt geregeld!

Kom jij voor het eerst in de salon? Wij zullen dan eerst samen jouw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis van een aantal gegevens en de conditie van jouw nagels bepalen wij samen de ideale IBX aanpak voor jou.

Voor-Na-IBX-2

IBX Behandeling

De IBX behandeling wordt gestart met het desinfecteren van onze handen. Ik zal daarna jouw nagelplaat reinigen met een diep reinigend ontsmettingsmiddel. Daarna breng ik de IBX aan op de nagelplaat. Je kan deze handeling vergelijken met het lakken van jouw nagels met nagellak. Jouw handen zitten lekker warm onder een warmtelamp. Door de warmte van de warmtelamp dringt het product helemaal door in de nagel.

Vervolgens vijl ik jouw nagels in de gewenste lengte en vorm. Daarna zal ik jouw nagelriemen voorzichtig terugduwen. Ik zal de nagelriem niet verwijderen, want hierdoor kan jouw nagelriem dikker/stugger terugkomen. Daarnaast kunnen er bacteriën onder de huid komen wat zorgt voor infecties. Vreselijke gevolgen dus..

Naverzorging

De juiste naverzorging van jouw nagels in combinatie met de IBX behandeling is een must! Vandaar dat jij bij de kickstart kuur ook een flesje nagelriemolie (Dadi’Oil) van mij ontvangt.

Ik eindig de IBX behandeling met een deze heerlijke nagelriemolie. Deze olie zal zorgen voor flexibiliteit, stevigheid en glans aan jouw nagels en nagelriemen. Je dient na afloop van de behandeling dagelijks door te gaan met het oliën van jouw nagels.

Dadi Oil